Stel hier uw MozFest On-Demand-ticket veilig

MozFest is een unieke hybride: deels een kunst-, tech- en maatschappelijke bijeenkomst, deels makerfestival, en de meest vooraanstaande bijeenkomst voor activisten in wereldwijde bewegingen die vechten voor een humane digitale wereld.

pictogram tipje van de sluier

Begin nu met het samenstellen van uw volglijst op het MozFest Plaza

Een foto van een persoon die met zijn laptop op de trap van de MozFest House-locatie zit, naast hen is een oranje en roze bord met het MozFest House-logo.

Honderden sessies

Meeslepende sessies die de beste voorbeelden op het gebied van privacy aanleren, oplossingen ontwikkelen voor online desinformatie en intimidatie, open source hulpmiddelen bouwen, betrouwbare AI-innovaties ondersteunen en meer

Een foto van de MozFest-openingscirkel, met een grote groep deelnemers die allemaal met hun handen in de lucht juichen op een videoconferentieplatform.

Duizenden deelnemers

Kunstenaars, activisten, technologen, ontwerpers, studenten en journalisten van over de hele wereld bezoeken elk jaar het MozFest.

Een foto van een persoon die een vierkant plakbriefje op een bord plaatst, waar de kleur van het briefje aangeeft of ze beslissingen van een AI vertrouwen.

Meer dan 145 landen

MozFest verwelkomt activisten uit Taipei, programmeurs uit Berlijn, docenten uit Nairobi, onderzoekers uit Brasilia en anderen uit regio’s en bewegingen van over de hele wereld

Over the years, MozFest has fueled the movement to ensure the internet benefits humanity, rather than harms it. We remain focused in our work to build a healthier internet and more Trustworthy AI.


Join the internet health community for these exciting opportunities and events that explore what it takes to build a better web.

Sustain the momentum of MozFest

Lead a Working Group Project

Join an engaged community whose aim is to help our technical community build more Trustworthy AI. The call for projects is now open!

Attend a MozFest Fringe Event

Expand new partnerships and deepen engagement with MozFest Fringe Events. Connect and collaborate early, and often.

Catch up with MozFest On-Demand

Access hundreds of recorded sessions, experiences and other content from MozFest 2022 until June 25th on the MozFest Plaza.

Join the MozFest Slack

A rich network that celebrates the impact a healthy open Internet can have. Share ideas before, after, and during the festival.

pictogram boekomslag

Ontdek het bekroonde MozFest-boek, een viering van ons verleden en onze toekomst.

Our Latest Dialogues and Debates

Jen Caltrider and Misha Rykov reviewed over 30 of the most popular therapy apps, judging them on the merits of privacy and security. In this Dialogues and Debates — Privacy, Still, Not Included — we’ll continue the conversation, discussing the guide’s findings and the importance of improving apps privacy and security.

This panel is slated for June 2, 2022 at 16:00 UTC (18:00 CET / 12:00 ET / 21:30 IST)